Atelier Galleri 5, lidt historie

Atelier Galleri 5

Atelier Galleri 5. Anno 2021. Ny facade og nyt fortov.

Galleri 5 Smedegade 7, Middelfart. Anno 2009.

I januar 2019 åbnede ATELIER GALLERI 5.

Her viser Per Bjørholm Madsen sine egne værker, og her har han også atelier. 

I Middelfarts ældste bydel, tæt ved Gl. Havn, i Smedegade 7, ligger Atelier Galleri 5. Der vises primært værker af Per Bjørholm Madsen, men også et pænt udvalg af andre kunstnere, som Galleri 5 har vist i tidens løb. Galleriet har holdt en officel pause på 4 år, hvor galleriet har kørt i kolissen, og dyrket de faste forbindelser. Men starter stille og roligt op igen, i nye lokaler i smedegade 7.  Selv om de fysiske forhold er små (kun 12 m2.) er kunsten stor. Middelfart©Rammeværksted tager imod mindre indramnings opgaver. Rensning af malerier og reparation af rammer.

Efter aftale på +45 51279305

 

 

Galleri 5 startede 2. Oktober 1993.

Se lidt mere her, fra arkiv: https://arkiv.dk/vis/667357

Dette er et billed bragt i Melfar Posten. Det er fra vor første udstilling i 1993. Her viste vi en udstilling med Keramiker Pauline Fjord, Billedkunstner Peter Chris. På billedet står fra venstre: Per B. Madsen, Ulla Madsen, Pauline Fjord og Peter Chris.

Galleriet var ejet og drevet af Ulla og Per Madsen.
Udgangspunktet var focus på samtidskunstnere med forskellige udtryk som maleri, grafik, keramik, skulptur, foto og installation.
Galleriet viste danske og internationale kunstnere.
Mange af kunstnerne havde udstillet på museer og gallerier i ind- og udland. Ligeså på mange internationale biennaler og kunst events.

Galleri 5 lukkede i 2015. Ulla og Per Madsen gik på efterløn og solgte størsteparten af galleriet.

 

 

Alle rettigheder©forbeholdes 

Galleri 5 Middelfart, anno 2002. På det tidspunkt havde galleriet indgang gennem porten i Smedegade 5. De viste skulpturer er henholdsvis af Jens Christian Jensen og Frede Troelsen.